About

Ons verhaal

Yellow Bubble ontwerpt bold objects that stand out to brighten up everyday life. Dit doen wij door het ontwerpen van meubels die afwijken van de standaard, verrassen en de aandacht trekken. Onze collectie bestaat uitsluitend uit handgemaakte en lokaal geproduceerde designs.
Daarom noemen wij ze, bold objects.

Het begon met het idee om een eettafel volledig te betegelen om als echte eyecatcher in ons nieuwe huis te zetten. En wauw het is te gek geworden! Een paar maanden later werd de eerste kubus met gele voeg gemaakt. Die heeft de collectie niet gehaald, maar het idee was geboren om een webshop te beginnen met handmade betegelde objecten.

Maxime

Fundamental elements

Onze ontwerpen met strakke lijnen en contemporary look and feel zorgen elke dag voor een wauw effect. Onze designs zijn tijdloos, functioneel en passen in elke stijl. Creëer jouw eigen Cube door het kiezen van jouw favoriete vorm, kleur tegel en kleur voeg. Of kies uit een van onze special Cubes to be extra bold.

Instagram

My ultimate goal is to create objects that are simple, beautiful, colourful & contemporary to amaze you every single day